5 castele pentru un sejur de basm

5 castele pentru un sejur de basm

Ai visat vreodată cum ar fi să petreci o noapte într-un castel? Dacă îți dorești mai mult de la un city-break, să ieși din cotidian în căutarea unei experiențe inedite, atunci selecțiile noastre te vor încânta. Am ales pe sprânceană 5 castele-hotel, care te vor încânta cu serviciile și dotările camerelor dar și cu împrejurimile ca de basm. Mai ales că, selecțiile noastre sunt potrivite oricărui buget pe care ești pregătit să îl aloci!


Schloss Kliczkow 4*

5. Hotel Schloss Kliczkow 4*, Polonia, se află în satul Kliczkow iar farmecul său aparte este chiar amplasarea într-o zonă liniștită, unde timpul parcă stă în loc de ceva vreme. Oaspeții se bucură de plimbări cu caii, cules de ciuperci, trasee de hiking. Hotelul oferă 3 restaurante și bar, o piscină superbă și grădini cu natura nestăvilită. Un sejur de 3 nopți pleacă de la 72 euro/persoană, loc în camera dublă, în perioada 1 aprilie – 30 octombrie 2019.


Schloss Luzec 4*

4. SPA Hotel Schloss Luzec 4*, Cehia, înconjurat de păduri pitorești, hotelul Spa Zamkem Lužec se află în satul Lužec, din regiunea Karlovy Vary. Facilitățile oferă piscină, un centru de fitness, un centru spa cu saună și jacuzzi. Castelul are un restaurant à la carte şi un izvor natural, Lužecký. Te poți bucura de un sejur de 3 nopți cu tarife de la 120 euro/persoană, loc în camera dublă, în perioada 1 aprilie – 30 octombrie 2019.


Schloss Waldeck 4*

3. Hotel Schloss Waldeck 4* , Germania, este un castel din secolul 11, fosta reședință a contelui Waldeck, amplasat strategic pe cel mai înalt punct de pe malul râului Edersee. Peisajul de 360 grade este fermecător pentru vizitatori, iar potecile din jurul fortăreței sunt ofertante pentru trasee cu bicicleta și plimbări romantice. Un sejur de 3 nopți pleacă de la 225 euro/persoană, loc în camera dublă, în perioada 1 aprilie – 30 octombrie 2019.


Schloss Pichlarn 5*

2. Romantik Hotel Schloss Pichlarn 5*, Austria, stă maiestuos pe valea Ennstal, în regiunea Stiria, la poalele masivului muntos Grimming. Toate camerele și suitele hotelului au podea elegantă din lemn, decor cu țesături cu design individual, concepute special pentru hotel, și vedere panoramică la munții din jur. Un sejur de 3 nopți pleacă de la 275 euro/persoană, loc în camera dublă deluxe, în perioada 1 aprilie – 30 octombrie 2019.


Saint James Paris 5*

1. Saint James Paris 5*, Franța, este cireașa de pe tort a top-ului nostru. De câte ori ai trecut oare prin centrul Parisului, fără să bănuiești ce proprietate exclusivistă, stă somptuos după zidurile înalte? Conacul în stil neoclasic din secolul 19 se află la câteva minute de Arcul de Triumf și Champs Elysees, însă grădinile întinse ale proprietății te vor purta într-o lume relaxată și liniștită, cu SPA și servicii de lux. Designul interior este absolut fermecător, creativ, decadent și elegant, cu adevărat parizian, unde te vei simți cu siguranță ca o celebritate. Un sejur de 3 nopți pleacă de la 1430 euro/persoană, loc în junior suite deluxe, în perioada 1 aprilie – 30 octombrie 2019.

Cum temperatura în această perioadă este ideală pentru plimbări și activități în aer liber, nu ezita să ne scrii pentru a-ți pregăti o vacanță personalizată, complet adaptată la cerințele și bugetul tău. Contactează un consilier specializat în experiențe de vacanță, pentru cele mai mici tarife ale momentului, la vacante@gotravel.ro.

Găsești mai multe pachete și oferte de vacanțe pe www.gotravel.ro

By |2019-03-22T16:41:54+03:00March 22nd, 2019|Incentive travel, Sfaturi & Topuri|0 Comments

About the Author:

Produs a peste 18 ani de experienta, GO TRAVEL este o companie membra a grupului de firme SunMedair, leader al pietei de turism din Romania. Cu un personal de peste 100 de consultanti de specialitate, cu o cifra de afaceri estimata la peste 40 milioane de euro putem afirma cu mandrie ca suntem grupul de travel care a inregistrat cea mai spectaculoasa ascensiune in 2009. Serviciile GO TRAVEL includ: bilete de avion, cazare in tara si in strainatate, organizare de evenimente (incentive trips, teambuildings, conferinte, lansari de produse etc.), rent-a-car, pachete de vacanta la preturi incredibile, aproape oriunde in tara si in lume. In 2010, GO TRAVEL si-a propus o schimbare. Intreg site-ul gotravel.ro a fost regandit si upgradat la o noua imagine ce anticipeaza noile tendinte in turism - destinatia mult visata la un click distanta. Noua tehnologie online este user friendly, ofera acces rapid la bilete de avion rezervate online la cele mai mici tarife de pe piata, cele mai cautate destinatii din toata lumea, cazare in tara si in strainatate cu o baza de date de peste 80.000 hoteluri, evenimente, pachete de vacanta la preturi incredibile... Pentru a reusi in ceea ce ti-ai propus trebuie sa incepi cu un vis, sa continui cu o viziune desavarsita printr-un plan bine conturat, sa nu uiti sa crezi in tine si tot ce iti mai ramane este... sa actionezi! Aceasta a fost si calea urmata de noi si... am reusit!

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.