Cum transformi tranzitul în Doha, într-o mini vacanță

Cum transformi tranzitul în Doha, într-o mini vacanță

Pasagerii cu un tranzit în Doha de minim 12 ore pot explora cultura și atracțiile din Qatar, bucurându-se de viză de tranzit gratuită și cazare la tarife speciale. Astfel, poți avea 2 vacanțe într-o singură călătorie, la cele mai mici costuri!

În 2019, turiștii care ajung în aeroportul internațional sunt încurajați să exploreze statul Qatar printr-un program special lansat în colaborare cu Qatar Airways. Fratele mai mare, Dubai, se bucură deja de o mare popularitate printre vizitatori, iar Doha își dorește să îl prindă din urmă, arătând lumii orașul modern, plajele exotice și moștenirea culturală valoroasă cu care își întâmpină vizitatorii.

Astfel, dacă ai drum prin Qatar, beneficiezi de până la 4 nopți de cazare în Doha, pentru un tranzit de minim 12 ore, la hotel de 4 sau 5 stele, cu tarife ce încep de la 23 USD. Termenii și condițiile ofertei sunt disponibil aici.

Cât despre hotel, poți să îl rezervi accesând link-ul de mai jos, în funcție de tipul de bilet:

https://www.qatarairways.com/en-ro/offers/qatar-stopover.html

Viza de tranzit nu va fi o problemă. Cetățenii români pot obține gratuit viza de intrare în statul Qatar la sosirea pe aeroportul din Doha. Condițiile pentru obținerea vizei de Qatar sunt:

  • Pașaport valabil minim 3 luni de la data intrării în Qatar
  • Bilet de avion dus-întors
  • Rezervare confirmată la hotel.

Condițiile ofertei

Rezervă înainte de 28 decembrie 2019 și călătorește până pe 31 decembrie 2019 către una dintre destinațiile Qatar Airways și astfel te poți bucura de 2 vacanțe într-o singură călătorie. Oferta este valabilă pentru biletele Qatar Airways, emise pe zboruri operate de Qatar Airways. Se acceptă o singură rezervare de hotel pentru un bilet de avion.

Descoperă minunatul Qatar

Qurated to impress you.Qatar lansează o invitație de nerefuzat, la explorarea unor culturi și tradiții unice, cu o istorie de câteva mii de ani. Destinația se laudă ca având câte o comoară pentru fiecare vizitator, obiective unice și numeroase atracții de explorat.

Doha te va întâmpina ca un centru cosmopolit extraordinar, un oraș viu, modern și cu o multitudine de restaurante, terase, parcuri, promenade și magazine. Plajele sale cu nisip fin ar încânta orice vizitator aflat în vacanță la mare. Cu toate acestea, pasionații de cultură și istorie locală vor fi uimiți de ce are această destinație de oferit.

Cityscape

Nouă ne-a atras atenția Fortăreața Al Zubarah și împrejurimile sale, reminiscente ale centrului de negoț și căutători de perle ale Golfului, din secolele 18-19. Acest sit întins pe o suprafață de 60 de hectare, se află în patrimoniul UNESCO și este una dintre cele mai bine păstrate așezări din regiune, ceea ce îl face atât de atractiv.

Al Zubarah Fort

La aproximativ 60 km de Doha, în colțul de sud-est al țării, se află una dintre cele mai impresionante minuni naturale din Qatar, “Marea interioară” sau Khor Al Adaid. Rezervație naturală parte din patrimoniul minunilor UNESCO, cu propriul său ecosistem, este unul dintre puținele locuri din lume în care marea se înmoaie adânc în inima deșertului. Khor Al Adaid găzduiește, de asemenea, populațiile anumitor specii de animale care au o importanță națională și regională, precum țestoase, păsări migratoare cât și gazele arabe.

Khor Al Adaid – The Inland Sea

Scrie-ne itinerariul tău pe adresa vacante@gotravel.ro și te vom ghida pas cu pas pentru a beneficia de oferta Qatar Airways.

By |2019-02-05T17:23:26+03:00February 5th, 2019|Bilete de avion, De vizitat, Destinatii, Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Produs a peste 18 ani de experienta, GO TRAVEL este o companie membra a grupului de firme SunMedair, leader al pietei de turism din Romania. Cu un personal de peste 100 de consultanti de specialitate, cu o cifra de afaceri estimata la peste 40 milioane de euro putem afirma cu mandrie ca suntem grupul de travel care a inregistrat cea mai spectaculoasa ascensiune in 2009. Serviciile GO TRAVEL includ: bilete de avion, cazare in tara si in strainatate, organizare de evenimente (incentive trips, teambuildings, conferinte, lansari de produse etc.), rent-a-car, pachete de vacanta la preturi incredibile, aproape oriunde in tara si in lume. In 2010, GO TRAVEL si-a propus o schimbare. Intreg site-ul gotravel.ro a fost regandit si upgradat la o noua imagine ce anticipeaza noile tendinte in turism - destinatia mult visata la un click distanta. Noua tehnologie online este user friendly, ofera acces rapid la bilete de avion rezervate online la cele mai mici tarife de pe piata, cele mai cautate destinatii din toata lumea, cazare in tara si in strainatate cu o baza de date de peste 80.000 hoteluri, evenimente, pachete de vacanta la preturi incredibile... Pentru a reusi in ceea ce ti-ai propus trebuie sa incepi cu un vis, sa continui cu o viziune desavarsita printr-un plan bine conturat, sa nu uiti sa crezi in tine si tot ce iti mai ramane este... sa actionezi! Aceasta a fost si calea urmata de noi si... am reusit!

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.