Distracție de-o vară la PortAventura!

Distracție de-o vară la PortAventura!

PortAventura este un parc de distracții tematic, situat pe Costa Daurada din regiunea Tarragona, la aprox. 100 km sud de Barcelona. Este cel mai vizitat parc din Spania și al 6-lea parc tematic din Europa. Suprafața parcului este divizată în 5 zone: Mediterana, Polinezia, China, Mexic și Vestul Salbatic. La numai câteva minute de parc se află gara care face legătura între PortAventura și Barcelona.

                           

Noutăți din 2018 și cele mai faine rollercoasters!

 

Putem lăsa acest subiect spre liberă dezbatere însă, fară îndoială că noul rollercoaster din proaspăt deschisul Ferrari Park este cel mai atractiv. Poate și datorită faptului că este cel mai rapid, atingând 100 kmh în 5 secunde !!

Bine de știut că Ferrari Land a deschis o nouă zonă dedicată copiilor, anul acesta.

 

Înălțimea minimă la distracție

Accesul la atracțiile din PortAventura se decide după înălțime. Limitele minime variază de la 1.00 metri, la 1.05 metri (Tomahawk rollercoaster), 1.10 metri (El Diablo, Silver River Flume și Grand Rapids), 1.20 metri (Magic Fish, Stampede) și până la 1.40 metri pentru restul rollercoaster-elor. Măsoară-i pe cei mici înainte, pentru a evita dezamăgirea la locul cu pricina, fiindcă angajații parcului nu sunt îngăduitori cu acest aspect, luând foarte în serios siguranța celor mici.

 

Ponturi pentru masa de prânz

 

În mod normal, accesul nu este permis în parc, cu mâncare din afara acestuia. Poți îndoi regulile însă, în ceea ce privește o sticluță cu apă, pe care o poți reîncărca de la fântânile aflate prin parc. Prețurile la mâncare și băutură nu sunt așa de priperate, mai ales dacă e să comparăm cu Disneyland Paris, sunt chiar la nivel normal, iar meniurile pentru copii sunt la mare diversitate peste tot.

 

Paradisul acvatic Caribe

 

Este parcul sezonier, cu tobogane intersectate și multe activități pentru care ai nevoie de un costum de baie. Așa că nu uita crema de soare, prosopul și pălăria! Vei avea parte de cea mai bună bălăceală în Tutuki Splash, Grand Rapids rafting și cu Silver River Flume. Accesul în această zonă pentru o zi este 29 € pentru adulți și 25 € pentru copii.

 

Tarife bilet de intrare 2018

 

PortAventura Park și Ferrari Land, valabile până pe 06.01.2019:

Intrare 1 zi

– adulți: 55 EUR

– copii 4-10,99 ani sau adult peste 60 ani: 47 EUR

Intrare 2 zile

– adulți: 60 EUR

– copii 4-10,99 ani sau adult peste 60 ani: 52 EUR

Intrare 3 zile

– adulți: 80 EUR

– copii 4-10,99 ani sau adult peste 60 ani: 65 EUR

Intrare 3 zile (inclusiv Caribe Aquatic Park, 26.05-16.09):

– adulți: 85 EUR

– copii 4-10,99 ani sau adult peste 60 ani: 70 EUR.

Distracția este asigurată dacă alegi o vacanță, chiar și de câteva zile, la PortAventura Park. Mai ales că parcul pune la dispoziție câteva hoteluri chiar în vecinătatea atracțiilor principale, iar hotelurile te vor face să intri în atmosfera de distracție chiar de la intrarea în holul recepție. Tarifele pentru un sejur de 3 nopți cu demipensiune, pornesc de la 422 euro/persoană, loc în camera dublă. Poți vedea toate ofertele disponibile pentru sezonul de vară 2018, aici.

By |2018-08-22T11:00:28+03:00May 16th, 2018|De vizitat, Destinatii, Vacanța de sezon, Vacante|0 Comments

About the Author:

Produs a peste 18 ani de experienta, GO TRAVEL este o companie membra a grupului de firme SunMedair, leader al pietei de turism din Romania. Cu un personal de peste 100 de consultanti de specialitate, cu o cifra de afaceri estimata la peste 40 milioane de euro putem afirma cu mandrie ca suntem grupul de travel care a inregistrat cea mai spectaculoasa ascensiune in 2009. Serviciile GO TRAVEL includ: bilete de avion, cazare in tara si in strainatate, organizare de evenimente (incentive trips, teambuildings, conferinte, lansari de produse etc.), rent-a-car, pachete de vacanta la preturi incredibile, aproape oriunde in tara si in lume. In 2010, GO TRAVEL si-a propus o schimbare. Intreg site-ul gotravel.ro a fost regandit si upgradat la o noua imagine ce anticipeaza noile tendinte in turism - destinatia mult visata la un click distanta. Noua tehnologie online este user friendly, ofera acces rapid la bilete de avion rezervate online la cele mai mici tarife de pe piata, cele mai cautate destinatii din toata lumea, cazare in tara si in strainatate cu o baza de date de peste 80.000 hoteluri, evenimente, pachete de vacanta la preturi incredibile... Pentru a reusi in ceea ce ti-ai propus trebuie sa incepi cu un vis, sa continui cu o viziune desavarsita printr-un plan bine conturat, sa nu uiti sa crezi in tine si tot ce iti mai ramane este... sa actionezi! Aceasta a fost si calea urmata de noi si... am reusit!

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.