Laponia, mai mult decât o vacanță: o #experiență

Laponia, mai mult decât o vacanță: o #experiență

Călătoria în Laponia, te va surprinde și poate însemna mai mult decât o simplă vacanță pentru latura ta aventurieră. Bineînțeles, destinația este vestită pentru Santa Village și rezervă cele mai frumoase senzații în perioada Crăciunului, însă, Laponia este mult mai mult…

Ascunsă în Finlanda, în adâncurile Cercului Polar, printre păduri pudrate cu nea, orașul lui Moș Crăciun este un tărâm de basm, desprins dintr-o carte de povești. Când auzi Laponia, inevitabil te gândești la un tărâm înghețat, la Moș Crăciun, reni și spiriduși, la clipele copilăriei.

Trăiește o dată în viață o astfel de experiență autentică de iarnă în Laponia!

 

Cum va arăta călătoria ta la Cercul Arctic? Iată ce experiențe nu vei rata!

Orașul de gheață, Levi

Odată aterizați în orașul Levi din Finlanda, vei avea ocazia să vezi cele mai mari pârtii din stațiunea oficială de schi a lui Moș Crăciun, unde se găzduiesc anual evenimentele Cupei Mondiale de Schi.

 

Husky safari

Orice călătorie în nord, trebuie să includă o experiență la ferma de husky, unde numeroși blănoși simpatici te vor întâmpina cu voioșie, gata să-ți ofere plimbarea vieții tale! Vei învăța mai întâi la ce comenzi răspund câinii și cum le place sa fie direcționați. Plimbarea cu sania trasă de husky va dezvălui peisajelele fascinante ale naturii Laponiei și îți va oferi o stare de libertate nebănuită. Câinii din rasa Husky sunt extrem de prietenoși și foarte dornici să alerge într-o cursă aventuroasă!

 

Cel mai așteptat moment, întâlnirea cu Moș Crăciun

Căsuța de basm se află la marginea pădurii încovoiate de zăpadă, din apropierea satului Moșului, la limita Cercului Polar. Pe drumul până la cabană, vei fi însoțit de animalele pădurii și de elfi, ajutoarele Moșului. La sosire vei fi întâmpinat cu turtă dulce, chiar de doamna Craciun! Odată ajunși în coliba decorată în stil tradițional, toți copiii vor avea ocazia să-i spună moșului o poveste, să primească un cadou și să învețe să decoreze bradul. Doamna Crăciun le va destăinui prichindeilor rețeta sa specială de turtă dulce parfumată, iar spiridușii le vor arăta copiilor sania fermecată, renii năzdrăvani în frunte cu Rudolf, renul magic cu nas roșu.

 

Santa Village, biroul Moșului

Din orașul Rovaniemi, cunoscut pentru Santa Village, sau biroul lui Moș Crăciun, poți trimite o scrisoare celor dragi, cu ștampila lui Moș Crăciun. Aici găsești suveniruri pentru toate gusturile, care să-ți amintească de timpul petrecut în Laponia, cu toate experiențele sale de neuitat. Tot in Rovaniemi se află și celebrul parc tematic Santa Parc, o imensă peșteră săpată în stâncă. Printr-un tunel feeric vom ajunge in inima peșterii, unde te poți bucura, adulți și copii laolaltă, de cele mai frumoase momente ale sărbătorilor de iarnă.

 

#experiențe autentice, de neratat!

Aventurile la Cercul Polar sunt menite să-ți pună sângele în mișcare și să-ți facă inima să bată cu putere. Iată activitățile recomandate de localnici, activități ce pot fi rezervate la orice hotel de la fața locului, în orașul Levi:

ice karting ✅ snowmobile safari ✅ safari cu reni ✅ snowkite pescuit la copcă ✅ sauna arctică

 

 

PRINDE ULTIMELE LOCURI

Provocarea la o vacanță de gheață nu vine doar din inițiativa copiilor, cei mai fascinați sunt chiar cei mari, fiindcă frumusețea locurilor și experiența unui teatru natural de evenimente, impresionează chiar și pe cei mai aventuroși dintre călători. Un Crăciun în Laponia pornește de la tariful de 1649 euro/persoană, cazare în cameră dublă, demipensiune la hoteluri de 4*, pentru 5 zile și 4 nopți de basm, în perioada 18-22 decembrie sau 22-26 decembrie. Grăbește-te, locurile sunt limitate! Pentru a afla tot programul și excursiile incluse, nu ezita să ne scrii la vacante@gotravel.ro!

By |2018-11-29T14:04:18+03:00November 21st, 2018|Destinatii|0 Comments

About the Author:

Produs a peste 18 ani de experienta, GO TRAVEL este o companie membra a grupului de firme SunMedair, leader al pietei de turism din Romania. Cu un personal de peste 100 de consultanti de specialitate, cu o cifra de afaceri estimata la peste 40 milioane de euro putem afirma cu mandrie ca suntem grupul de travel care a inregistrat cea mai spectaculoasa ascensiune in 2009. Serviciile GO TRAVEL includ: bilete de avion, cazare in tara si in strainatate, organizare de evenimente (incentive trips, teambuildings, conferinte, lansari de produse etc.), rent-a-car, pachete de vacanta la preturi incredibile, aproape oriunde in tara si in lume. In 2010, GO TRAVEL si-a propus o schimbare. Intreg site-ul gotravel.ro a fost regandit si upgradat la o noua imagine ce anticipeaza noile tendinte in turism - destinatia mult visata la un click distanta. Noua tehnologie online este user friendly, ofera acces rapid la bilete de avion rezervate online la cele mai mici tarife de pe piata, cele mai cautate destinatii din toata lumea, cazare in tara si in strainatate cu o baza de date de peste 80.000 hoteluri, evenimente, pachete de vacanta la preturi incredibile... Pentru a reusi in ceea ce ti-ai propus trebuie sa incepi cu un vis, sa continui cu o viziune desavarsita printr-un plan bine conturat, sa nu uiti sa crezi in tine si tot ce iti mai ramane este... sa actionezi! Aceasta a fost si calea urmata de noi si... am reusit!

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.