Luxosul Dubai Mandarin Oriental 5*, încă o perlă pe plaja Jumeirah

Luxosul Dubai Mandarin Oriental 5*, încă o perlă pe plaja Jumeirah

Lanțul de resorturi Mandarin Oriental adaugă în Dubai un nou hotspot de cazare și terase frumoase pe luxoasa coastă Jumeirah, cu noua proprietate deschisă pentru cei mai pretențioși dintre călători, la începutul lui 2019!

Asta nu e tot. Printre cele șase restaurante și baruri de clasă, este Tasca, poziționat la etajul 6. Acesta este primul local internațional, deschis de renumitul bucătar portughez José Avillez, al cărui restaurant din Lisabona, Belcanto, deține două stele Michelin.

Proprietatea oferă de asemenea un steak-house japonez în stil warayaki, plus un restaurant mediteranean situat chiar la capătul unui ponton, de pe care oaspeții vor avea ocazia de a-și admira iahturile (oh-la-la!…).

Proiectat cu “alură californiană”, veți păși pe podele din lemn masiv, printre culori calde care reflectă stilul occidental și veți avea senzația evidentă că vă aflați într-un loc extrem de șic.

Printre numeroasele facilități ale hotelului se numără și Mandarin Oriental Spa, care se întinde pe o suprafață generoasă de 2.000 mp și dispune de o suită specială de băi hammam, saune, camere de relaxare și masaj, saune aromatizate și toate facilitățile unui SPA de teapă internațională.

Până una alta, tarifele de lansare încă sunt destul de accesibile, pentru o destinație ca Dubai. Un sejur de 7 nopți în cameră dublă Superior pornește de la 1798 EUR/pers, iar ca BONUS, oaspeții primesc un upgrade gratuit la demipensiune, de la mic dejun. Prețurile beneficiază de -20% reducere pentru rezervări până la 31 ianuarie! Oferta este disponibilă aici.

About the Author:

Produs a peste 18 ani de experienta, GO TRAVEL este o companie membra a grupului de firme SunMedair, leader al pietei de turism din Romania. Cu un personal de peste 100 de consultanti de specialitate, cu o cifra de afaceri estimata la peste 40 milioane de euro putem afirma cu mandrie ca suntem grupul de travel care a inregistrat cea mai spectaculoasa ascensiune in 2009. Serviciile GO TRAVEL includ: bilete de avion, cazare in tara si in strainatate, organizare de evenimente (incentive trips, teambuildings, conferinte, lansari de produse etc.), rent-a-car, pachete de vacanta la preturi incredibile, aproape oriunde in tara si in lume. In 2010, GO TRAVEL si-a propus o schimbare. Intreg site-ul gotravel.ro a fost regandit si upgradat la o noua imagine ce anticipeaza noile tendinte in turism - destinatia mult visata la un click distanta. Noua tehnologie online este user friendly, ofera acces rapid la bilete de avion rezervate online la cele mai mici tarife de pe piata, cele mai cautate destinatii din toata lumea, cazare in tara si in strainatate cu o baza de date de peste 80.000 hoteluri, evenimente, pachete de vacanta la preturi incredibile... Pentru a reusi in ceea ce ti-ai propus trebuie sa incepi cu un vis, sa continui cu o viziune desavarsita printr-un plan bine conturat, sa nu uiti sa crezi in tine si tot ce iti mai ramane este... sa actionezi! Aceasta a fost si calea urmata de noi si... am reusit!

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.