NOUL AEROPORT ISTANBUL Tot ce trebuie să știi despre el

NOUL AEROPORT ISTANBUL Tot ce trebuie să știi despre el

Cel mai mare punct de întâlnire al lumii a devenit de câteva zile, Aeroportul Istanbul. Noul nod de legături și centru de aviație, înlocuiește complet Atatürk din 6 aprilie 2019 și își propune să schimbe experiența călătorilor prin tehnologii avansate și o capacitate nemaivăzută până acum!

Deși o parte din operațiuni au demarat încă din luna octombrie 2018, companiile aeriene precum Turkish Airlines, și-au mutat complet flota și toată activitatea la începutul acestei luni. Aeroportul se evidențiază cu o capacitate anuală de 90 de milioane de pasageri în primă fază, și o capacitate totală de 200 de milioane de pasageri până la final.

Aeroportul Istanbul își recunoaște titulatura de nou centru al aviației cu peste 350 de destinații, în timp ce promite o experiență de neuitat și confort maxim vizitatorilor săi. Noul aeroport nu este departajat în terminale diferite, în funcție de destinația zborului. Toți pasagerii, fie că zboară intern sau internațional, vor călătorii din aceeași zonă.

Mai mult, cu ajutorul aplicației mobile Istanbul Airport pentru iOS și Android, te vei putea conecta la rețeaua Wifi a aeroportului, vei explora aeroportul sau îți vei planifica timpul, cu funcții precum urmărirea zborurilor și From Home-to-Gate, care îți va optimiza mereu traseul de la sau până la aeroport; astfel vei experimenta o călătorie fără stres.

Serviciile de transport IETT și Havaist, efectuează servicii de transport de lux, pentru călători și bagaje pe 20 de linii diferite, 65 de stații și 150 de autobuze. Mai multe detalii despre legăturile publice cu aeroportul Istanbul găsești aici:

https://www.istanbulhavalimani.com/en/passenger/transport/public-transport

Istanbul Airport – We are ready!

By |2019-04-11T12:00:25+03:00April 10th, 2019|Bilete de avion, Destinatii, Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Produs a peste 18 ani de experienta, GO TRAVEL este o companie membra a grupului de firme SunMedair, leader al pietei de turism din Romania. Cu un personal de peste 100 de consultanti de specialitate, cu o cifra de afaceri estimata la peste 40 milioane de euro putem afirma cu mandrie ca suntem grupul de travel care a inregistrat cea mai spectaculoasa ascensiune in 2009. Serviciile GO TRAVEL includ: bilete de avion, cazare in tara si in strainatate, organizare de evenimente (incentive trips, teambuildings, conferinte, lansari de produse etc.), rent-a-car, pachete de vacanta la preturi incredibile, aproape oriunde in tara si in lume. In 2010, GO TRAVEL si-a propus o schimbare. Intreg site-ul gotravel.ro a fost regandit si upgradat la o noua imagine ce anticipeaza noile tendinte in turism - destinatia mult visata la un click distanta. Noua tehnologie online este user friendly, ofera acces rapid la bilete de avion rezervate online la cele mai mici tarife de pe piata, cele mai cautate destinatii din toata lumea, cazare in tara si in strainatate cu o baza de date de peste 80.000 hoteluri, evenimente, pachete de vacanta la preturi incredibile... Pentru a reusi in ceea ce ti-ai propus trebuie sa incepi cu un vis, sa continui cu o viziune desavarsita printr-un plan bine conturat, sa nu uiti sa crezi in tine si tot ce iti mai ramane este... sa actionezi! Aceasta a fost si calea urmata de noi si... am reusit!

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.