România în prestigiosul Ghid Verde Michelin

România în prestigiosul Ghid Verde Michelin

România trebuie să fie una dintre destinațiile turistice cele mai ascendente din Europa. Marea Neagră, Dunărea și munți maiestuoși pictează portretul acestei țări în afara traseului turistic bătătorit, proiectând o scenă unică și bogată, cu mănăstiri, biserici din lemn și sate autentice.

Așa începe descrierea României în Ghidul Verde Michelin, menționată pentru a doua oară în 8 ani de zile, în cel mai prestigios ghid de călătorie din lume. Autorii acestuia poartă exploratorii pe traseul tuturor atracțiilor ce merită menționate, descrise și premiate, din țara noastră.

Călătoria începe din București, unde vizitatorii sunt îndemnați să se lase uimiți de proporțiile excesive ale Casei Poporului, însă nu atât de mult, pentru a se pierde pe străduțele vechi, a admira stilul baroc al frumoaselor clădiri, biserici și muzee. Aventura continuă înspre Transilvania, Bucovina și Maramureș, unde turiștii pot explora castele, poposi la hanuri și savura tradiții ancestrale.

România nu este pentru prima oară inclusă în Ghidul însă lista a fost completată. Atenția autorilor s-a îndreptat în mod deosebit înspre Salina Turda și Cascada Bigăr, datorită frumuseții lor aparte.

Fiecare obiectiv este evaluat pe baza unui set de 9 criterii dezvoltate independent de autorii Ghidului, primind apoi între 1-3 ⭐️ în urma recenziei.

⭐️ ⭐️ ⭐️ înseamnă că un obiectiv este MUST SEE,

⭐️ ⭐️ înseamnă că obiectivul merită o vizită,

⭐️ înseamnă că este un obiectiv interesant.

Recomandările Michelin “must see” în România includ 100 de atracții.

Iată-le pe cele mai apreciate:

  1. Mănăstirile pictate din Bucovina – Moldovița, Voroneț, Humor și Sucevița ⭐️ ⭐️ ⭐️
  2. Muzeul Astra din Dumbrava Sibiului ⭐️ ⭐️ ⭐️
  3. Biserica Fortificată Prejmer ⭐️ ⭐️ ⭐️
  4. Transfăgărășan ⭐️ ⭐️ ⭐️
  5. Văile Maramureșului, Iza și Cosău ⭐️ ⭐️ ⭐️
  6. Mănăstirea Horezu ⭐️ ⭐️ ⭐️
  7. București – Biserica Stavropoleos, Muzeul Național de Artă și Muzeul Satului ⭐️ ⭐️ ⭐️
  8. Delta Dunării ⭐️ ⭐️ ⭐️

Autorii încurajează cu responsabilitate și optimism viitori turiști, iar în final promit că orice urmă de concepții eronate la adresa României vor fi spulberate de dragostea contagioasă pentru viață a locuitorilor, dar și dispoziția noastră prietenoasă!

Vizitează cele mai frumoase destinații din România!

By |2019-03-05T14:31:24+03:00March 5th, 2019|Descoperă România, Topuri, Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Produs a peste 18 ani de experienta, GO TRAVEL este o companie membra a grupului de firme SunMedair, leader al pietei de turism din Romania. Cu un personal de peste 100 de consultanti de specialitate, cu o cifra de afaceri estimata la peste 40 milioane de euro putem afirma cu mandrie ca suntem grupul de travel care a inregistrat cea mai spectaculoasa ascensiune in 2009. Serviciile GO TRAVEL includ: bilete de avion, cazare in tara si in strainatate, organizare de evenimente (incentive trips, teambuildings, conferinte, lansari de produse etc.), rent-a-car, pachete de vacanta la preturi incredibile, aproape oriunde in tara si in lume. In 2010, GO TRAVEL si-a propus o schimbare. Intreg site-ul gotravel.ro a fost regandit si upgradat la o noua imagine ce anticipeaza noile tendinte in turism - destinatia mult visata la un click distanta. Noua tehnologie online este user friendly, ofera acces rapid la bilete de avion rezervate online la cele mai mici tarife de pe piata, cele mai cautate destinatii din toata lumea, cazare in tara si in strainatate cu o baza de date de peste 80.000 hoteluri, evenimente, pachete de vacanta la preturi incredibile... Pentru a reusi in ceea ce ti-ai propus trebuie sa incepi cu un vis, sa continui cu o viziune desavarsita printr-un plan bine conturat, sa nu uiti sa crezi in tine si tot ce iti mai ramane este... sa actionezi! Aceasta a fost si calea urmata de noi si... am reusit!

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.