Clipul “This is Romania”, finalist în competiția AirVūz

Clipul “This is Romania”, finalist în competiția AirVūz

“This is Romania” a intrat în competiția pentru Cel mai bun clip de prezentare al unei țări, pe platforma consacrată AirVūz. “The eye from the sky” surprinde peisaje pitorești, străbătute de tineri aventuroși, ce cutreieră plaiurile, de la dealuri și munți până la plajele sălbatice de la Marea Neagră.

Videoclipul, realizat cu ajutorul dronei de către The Brothers M (frații Mustățea Silviu și Bogdan), a concurat cu competitori puternici și a ajuns pînă în finală alături de Islanda, Columbia, Croația și Maroc. Câștigătorul categoriei a fost videoclipul “Awaken” al Islandei. Clipurile finaliste pot fi vizualizate aici.

AirVūz găzduiește din 2015 cele mai bune videoclipuri filmate cu drona, devenind ușor cea mai recunoscută platformă pentru pasionați.

Tot aici găsim și alte clipuri faine cu și despre România.

Enjoy!

By |2018-09-07T16:07:46+03:00September 7th, 2018|Descoperă România|0 Comments

About the Author:

Produs a peste 18 ani de experienta, GO TRAVEL este o companie membra a grupului de firme SunMedair, leader al pietei de turism din Romania. Cu un personal de peste 100 de consultanti de specialitate, cu o cifra de afaceri estimata la peste 40 milioane de euro putem afirma cu mandrie ca suntem grupul de travel care a inregistrat cea mai spectaculoasa ascensiune in 2009. Serviciile GO TRAVEL includ: bilete de avion, cazare in tara si in strainatate, organizare de evenimente (incentive trips, teambuildings, conferinte, lansari de produse etc.), rent-a-car, pachete de vacanta la preturi incredibile, aproape oriunde in tara si in lume. In 2010, GO TRAVEL si-a propus o schimbare. Intreg site-ul gotravel.ro a fost regandit si upgradat la o noua imagine ce anticipeaza noile tendinte in turism - destinatia mult visata la un click distanta. Noua tehnologie online este user friendly, ofera acces rapid la bilete de avion rezervate online la cele mai mici tarife de pe piata, cele mai cautate destinatii din toata lumea, cazare in tara si in strainatate cu o baza de date de peste 80.000 hoteluri, evenimente, pachete de vacanta la preturi incredibile... Pentru a reusi in ceea ce ti-ai propus trebuie sa incepi cu un vis, sa continui cu o viziune desavarsita printr-un plan bine conturat, sa nu uiti sa crezi in tine si tot ce iti mai ramane este... sa actionezi! Aceasta a fost si calea urmata de noi si... am reusit!

Leave A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.